Ερχονται νέες συλλήψεις βιαστών της 12χρονης!

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς όλο και περισσότερες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Με την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για την πιθανή ύπαρξη κυκλώματος παιδεραστών και σωματεμπόρων, που εκμεταλλεύονται ανήλικα παιδιά.

Σοκάρει το γεγονός, ότι στο κάδρο των υπόπτων, για σωματεμπορία σε βάρος του ίδιου της του παιδιού, μπήκε και η μητέρα της 12χρονης, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό, καθώς δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί οι εις βάρος της κατηγορίες.

Έρχονται νέες συλλήψεις

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για την σύλληψη και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται ενώ αναμένεται η απολογία της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη 3-4 ατόμων, που έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές για τον βιασμό της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, είτε εντός των επόμενων ωρών θα γίνουν συλλήψεις 3-4 ατόμων, βάσει των καταθέσεων της 12χρονης, είτε θα υπάρξει μια πιο συνολική ενέργεια λίγα 24ωρα αργότερα. Η σχετική διαδικασία είναι σε πολύ καλό δρόμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Στο φως ήρθαν τα μηνύματα που αντάλλαζε η 37χρονη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού με τη σύζυγο του Ηλία Μίχου, την ώρα που ο 53χρονος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, προκαλούσαν με τις απολογίες τους, ρίχνοντας ευθύνες στην 12χρονη, μιλώντας αμφότεροι με προκλητικό τρόπο κατά τη διάρκεια των απολογιών τους.

Μένει επίσης να αποκαλυφθεί ο ρόλος που είχε η μητέρα της 12χρονης στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας, που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο.

Η σύζυγος του Ηλία Μίχου, Ελισάβετ Λέκκα, όπως υπογράφει στην ανακοίνωσή της, είπε ότι έχει χωρίσει εδώ και τρία χρόνια με τον 53χρονο, καο απλώς συγκατοικούσαν σε ένα σπίτι που τους ανήκει εξ ημισείας. Ωστόσο, όταν άκουσε όσα είπε η μητέρα της 12χρονης, του ζήτησε διαζύγιο και τον έδιωξε από το σπίτι.

Η ίδια υποστήριξε πως έδωσε στην 37χρονη μητέρα της 12χρονης χρήματα για ανθρωπιστικούς λόγους. Την πρώτη φορά τής έδωσε 100 ευρώ για το ταξί ώστε να πάει το παιδί σε γιατρό και μετά από λίγες ημέρες τής ξαναζήτησε το ίδιο ποσό με ανάλογη δικαιολογία.

«Της τα έδωσα για λόγους ανθρωπιστικούς και συγκλονισμένη από όσα μου αποκάλυψε με τα μηνύματα», ισχυρίζεται.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.