Ερχεται ο Μήτρογλου και φτιάχνει... γρίφο

Μάνος Χατζάκης03 Ιουνίου 2021

Μήτρογλου παρόντος θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου- η πρώτη συγκέντρωση του Αρη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο έλληνας φορ αποτελεί -κανονικά- μέλος του ρόστερ, αλλά η παραμονή του δεν μοιάζει δεν είναι δεδομένη. Η “Μ” αναλύει όλα τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση της σχέσης του ποδοσφαιριστή με την ΠΑΕ.

Ο Μήτρογλου τέθηκε στο περιθώριο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας προς το τέλος των play off και η αποχώρησή του έμοιαζε δεδομένη, λόγω των διαδοχικών αποκλεισμών πριν από σημαντικά παιχνίδια Παρόλα αυτά, στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι σήμερα, οι “κιτρινόμαυροι” δεν ασχολήθηκαν ενεργά με την περίπτωσή του, προκειμένου να διαπραγματευτούν τη λύση του συμβολαίου του και, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα το πράξουν μέχρι να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις στο CAS και στο θέμα Ντουρμισάι. Πρακτικά, λοιπόν, ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ οφείλει να παρουσιαστεί στο ραντεβού της ομάδας στις 15 Ιουνίου, καθώς αποτελεί συμβατική του υποχρέωση από τη στιγμή που έχει σε ισχύ συμβόλαιο και για την ερχόμενη σεζόν. Αυτή, όμως, είναι η μία όψη του νομίσματος, γιατί υπάρχει και η δεύτερη.

Εκτός πλάνων του προπονητή

Ο Μήτρογλου μπορεί να, τελικά, να δώσει το “παρών” σε λιγότερες από δύο εβδομάδες στο “Δασυγένειο”, ωστόσο δεν συνεπάγεται ότι υπολογίζεται και από την τεχνική ηγεσία. Για την ακρίβεια, ο Μάντζιος φέρεται πως έχει καταστήσει σαφές στη διοίκηση ότι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του, κάτι που έδειξε και το περασμένο εξάμηνο, όταν και ο “Μητρο-γκόλ” υπέγραψε σύμβαση. Η άποψη του έλληνα τεχνικού δεν βρίσκεται αντίθετη την εταιρία, γι' αυτό και τα επόμενα βήματα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης. Αν η ΠΑΕ αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών, τότε θα κινήσει διαδικασία λύσης συμβολαίου ή πώλησης του Μήτρογλου, εφόσον βέβαια βρεθεί... αγοραστής. Πάντως, η επιλογή που λέει... απαλλαγή από το βαρύ του συμβόλαιο είναι -πέρα για πέρα- ορατή. Αν, τώρα, οι “κιτρινόμαυροι” προχωρήσουν έχοντας ban, τότε η παραμονή του στο δυναμικό θα αποτελέσει ανάγκη και όχι επιλογή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.