Ερχεται η παρουσίαση του σχήματος μελετητών για τη Νέα Τούμπα

Κώστας Πετρωτός15 Ιουνίου 2022

Ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ που αφορά στο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία και η πρώτη ενέργεια που αναμένεται να γίνει μετά την δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος στο ΦΕΚ είναι η παρουσίαση (πιθανόν με συνέντευξη Τύπου) του σχήματος των μελετητών για την Νέα Τούμπα. 

Είναι γνωστό πλέον ότι του σχήματος των εταιριών που θα εκπονήσουν μελέτες ηγείται η εταιρία Populous, αμερικανικός κολοσσός.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να φιξαριστεί η ακριβής μέρα και ώρα του event, πιθανόν όμως αυτό να γίνει την Παρασκευή και να δοθεί και ένας πανηγυρικός τόνος στην εκδήλωση. Σε ό,τι αφορά στον τρόπο δουλειάς αυτού του σχήματος εταιριών, το πιθανότερο είναι να εκπονήσει τρία, τέσσερα εναλλακτικά σχέδια, από τα οποία θα κληθεί να επιλέξει η οικογένεια Σαββίδη. 

Θυμίζουμε ότι, όπως έχει ήδη έχει διαρρεύσει από τον ίδιο τον Ιβάν, πρόθεσή του είναι να πάρει και την γνώμη του κόσμου της ομάδας για το σχέδιο του νέου γηπέδου, αφού η άποψή του είναι ότι πρόκειται για μία απόφαση συνολικά της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.