Ερχεται αντεπίθεση του ΣΚΑΪ - Η Φαίη Σκορδά αλλάζει το πρόγραμμα του σταθμού

Metrosport Team13 Αυγούστου 2022

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η πρώτη έπειτα από αρκετές που ο ΣΚΑΪ έχασε την απόλυτη κυριαρχία του στο κομμάτι της ενημέρωσης στο γενικό σύνολο του κοινού στην τηλεθέαση (αυτό κοιτούν κυρίως τα κανάλια όσον αφορά ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων) και η νέα σεζόν ξεκινά πολύ νωρίς με αλλαγές και μετακινήσεις. 

Ο πρώτος που θα πει «Καλημέρα» θα είναι ο Γιώργος Αυτιάς στις 20 Αυγούστου, στις 27 Αυγούστου έρχονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00 οι «Δεκατιανοί» Γιάννης Πιτταράς (μετακινήθηκε από την ΕΡΤ και Γιώργος Γρηγοριάδης (μετακινήθηκε από τον Alpha) και στις 29 Αυγούστου το νέο «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου, Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη. 

Την ίδια ημερομηνία θα επιστρέψουν πιθανότατα στο μεσημβρινό και κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η Εύα Αντωνοπούλου και η Σία Κοσιώνη ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Οι «Αταίριαστοι» Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας μαζί με τη Δέσποινα Βλεπάκη θα επιστρέψουν λίγο αργότερα και στη ζώνη πλέον 12.00 – 14.00, καθώς θα προηγείται η εκπομπή της Φαίης Σκορδά. 

Οι αλλαγές αυτές φέρουν όλες την υπογραφή του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, Βασίλη Παπαδρόσου, που από κοινού με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ έκρινε πως φέτος έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα και εκπομπές ενόψει μάλιστα και των εκλογών ανεξαρτήτως του πότε αυτές θα προκηρυχθούν τελικά.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.