Έρανος στον Ολυμπιακό, κανένα θέμα στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Γράφουν οι: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Είναι μία είδηση που πέρασε κυριολεκτικά στα “ψιλά” γράμματα και δεν σχολιάστηκε όπως θα έπρεπε, σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία, εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα (η φημολογία κυριαρχούσε τους τελευταίους μήνες) όμως συμβαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Πριν από λίγες ημέρες, με επίσημη ανακοίνωσή του, ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ζητούσε την συνδρομή των μελών του.

Ζητούσε από όλους να συνεισφέρουν, για να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ, προκειμένου να γίνουν ανταγωνιστικά τρία τμήματα που βρίσκονται υπό την “σκέπη” του. Επίσημη ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε σε ορισμένα μέσα. Όχι σε όλα. Μιλάμε καθαρά για έρανο. Δεν είναι ντροπή. Καλά κάνουν οι άνθρωποι από την στιγμή που υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Στον ΠΑΟΚ όμως, που... υποτίθεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρότατο θέμα με την εισροή χρημάτων από τον Σαββίδη, ανάλογη ανακοίνωση δεν είδαμε να δημοσιοποιείται. Και όπως μας διαβεβαιώνουν εκπρόσωποι του συλλόγου, η συμφωνία που έχει συνάψει ο Σαββίδης με τον Κατσαρή “τρέχει” κανονικά. Και τα χρήματα μπαίνουν στα ταμεία του ερασιτέχνη, βάσει των συμφωνηθέντων όρων. Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ διατηρεί 24 τμήματα και όλα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι όμως ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο. Στον Ολυμπιακό που έχει επίσης πολλά τμήματα στον ερασιτέχνη κάνουν έρανο και στον ΠΑΟΚ λειτουργούν με ηρεμία και σωστό προγραμματισμό. Με τον Σαββίδη που λόγω του πολέμου αντιμετωπίζει (όπως λέγεται) θέματα ρευστότητος, να είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Ας το αναδείξουν και μέσα από τον ΠΑΟΚ

Οι ευθύνες, πολλές φορές, για την μη σωστή ενημέρωση σε βασικά θέματα, αφορούν και τον ίδιο τον σύλλογο. Ειδικά αυτό το θέμα με τον Σαββίδη και την έγκαιρη χρηματοδότηση όλων των τμημάτων, βάσει των συμφωνιών που υπάρχουν (παρά τις πιέσεις που δέχεται όλο αυτό το διάστημα) θα έπρεπε να είχε τονιστεί από στελέχη του συλλόγου. Θα έπρεπε να είχε περάσει το μήνυμα αυτό. Μπορούν να το αναδείξουν και μέσα από τον ΠΑΟΚ. Και από τον Α.Σ. και από την ΠΑΕ. Δεν είναι κακό. Δείχνει πολλά. Και θα το προσμετρήσει ο φίλαθλος της ομάδας, που ακούει διάφορα, δεξιά και αριστερά, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.