Εποχή Ζιάγκου στον Ηρακλή σε μια πολύ απαιτητική χρονιά!

Στέλιος Παρθενάκης19 Ιουλίου 2020

Ηταν γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και κάνει τις δικές του επαφές για να μάθει τη νέα του ομάδα. Ο Ηρακλής δεν είναι εύκολο μαγαζί, θέλει δουλειά, έχει κόσμο και μπασκετική παράδοση.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι ένας τεχνικός που ο υπογράφων δεν έχει γνωρίσει ποτέ από κοντά, άλλωστε για πρώτη φορά ανεβαίνει στα μέρη μας. Οι πληροφορίες όμως μιλούν για ένα προπονητή που διψάει για μπάσκετ, που του αρέσει να δουλεύει και που φρόντισε να ξεκινήσει από χαμηλά τη διαδρομή του στην προπονητική πιάτσα.

Οι δηλώσεις που έκανε είναι και χαρακτηριστικές των προθέσεών του. “"Στις μέρες της "ελεύθερης πτώσης" υπάρχουν οργανισμοί που κινούνται προς τα επάνω. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ένας απ' αυτούς. Γνωρίζουμε που βρισκόμαστε και έχουμε πλήρη επίγνωση της ευθύνης που μας αναλογεί προκειμένου να υποστηρίξουμε τις προσδοκίες των φίλων της Ομάδας μας, που τόσα χρόνια υπέμειναν πολλά αλλά στήριξαν και στηρίζουν με παροιμιώδη τρόπο την προσπάθεια, έχοντας απαιτήσεις που συμβαδίζουν με την τεράστια Ιστορία της, σε μια εποχή ειδικών συνθηκών και δυσκολιών...”.

Κουβέντες που γεννούν προσδοκίες, αλλά δείχνουν και φιλοδοξία. Ο Ηρακλής θα πάει με ένα γεμάτο ρόστερ Ελλήνων και ξένων με σκοπό να κάνει την υπέρβαση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η πίστη, η δουλειά και οι χαμηλοί τόνοι είναι οι σύμμαχοι τις περισσότερες φορές σε μία νέα προσπάθεια. Με δεδομένη την ιδιαίτερη συγκυρία του κορωνοϊού, ευχόμαστε καλή δύναμη στον νέο κόουτς του Ηρακλή, που σίγουρα αναλαμβάνει μια απαιτητική αποστολή.

*Αν τελικά το ρεπορτάζ που θέλει τον Ηλία Καντζούρη να αναλαμβάνει τον Κολοσσό Ρόδου είναι απορίας άξιο πως ο 47χρονος τεχνικός δε δέχθηκε να συνεχίσει στον πάγκο του Ηρακλή. Το οικονομικό πάντα είναι μια παράμετρος, αλλά ο Ηρακλής της Ευρώπης και αυτού του κόσμου είναι πάντα μια ελκυστική επιλογή στα δύσκολα μπασκετικά χρόνια που ζούμε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.