Επιβεβαίωση του Metrosport.gr από τον Πανόπουλο

Metrosport Team07 Μαρτίου 2020

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Metrosport.gr και του Metropolis 95.5 από τον Βασίλη Μάστορα επιβεβαίωσε ο Χρήστος Πανόπουλος μέσα από την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.

Σε αντίθεση με τους αδερφούς Μπίκα που θέλησαν να «θολώσουν» τα νερά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης επιβεβαίωσε την ύπαρξη του θέματος, τονίζοντας την πρόθεση του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο αλλά αποφεύγοντας να δώσει λεπτομέρειες: «Ισχύει 100% ότι θέλω να αποχωρήσω. Δεν θα σας πω τίποτα σήμερα. Όπως είπα στη ζωή τα πράγματα αυτοπροσδιορίζονται, όλα θα γίνουν βήμα-βήμα. Θέλω... χθες να φύγω από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ισχύει στον υπέρτατο βαθμό» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι 31/3 η ΠΑΕ Ξάνθη θα πρέπει να καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο στην ΕΕΑ οπότε θα πρέπει να τρέξουν εξελίξεις και να ξεκαθαρίσει βέβαια το θέμα της πολυιδιοκτησίας.

Γι' αυτό το ιδιοκτησιακό καθεστώς και η διαδοχή Πανόπουλου είναι θέμα, που με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει, θα ολοκληρωθεί το αργότερο ως το τέλος των πλέι οφ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.