«Επιθυμία μας είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής και αναφέρθηκε στην κίνηση του συνδέσμου να προσφέρει δέκα χιλιάδες ευρώ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για αγορά ιατρικού εξοπλισμού.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του συνδικαλιστικού οργάνου των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών τοποθετήθηκε υπέρ της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων, με απαραίτητη προϋπόθεση, βεβαίως, η χώρα μας να ξεπεράσει την υγειονομική κρίση που διανύει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσφορά του ΠΣΑΠ: «Με αυτά που περνάμε στις μέρες μας, πράγματι είμαστε νεκροί αν δεν πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλον. Ο αθλητισμός δείχνει για άλλη μια φορά τον δρόμο της αλληλεγγύης. Μόνο με την αλληλεγγύη θα νικήσουμε. Όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε. Άλλος δίνοντας αίμα, άλλος πηγαίνοντας τρόφιμα σε ανθρώπους που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους, άλλος προσφέροντας χρήματα για τη δημιουργία μιας μονάδας εντατικής θεραπείας».

Για το αν είναι θετικός στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων έστω κι αν χρειαστεί να διεξαχθούν αγώνες το καλοκαίρι: «Πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Κολυμπάμε όλοι μας σε άγνωστα νερά. Δεν θα είναι οι ιδανικές συνθήκες, όμως όλοι μας πρέπει να κάνουμε ένα βήμα και να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα τις ιδιαίτερες συνθήκες. Πρώτα η υγεία, επιθυμία μας είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, αν πάμε προς το καλύτερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.