Άρης: Επιθετική ανάπτυξη και... τακτική σε πρώτο πλάνο εν όψει ΑΕΚ!

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2021

Τι και αν σήμερα είναι Εθνική Γιορτή; Οι παίκτες του Άρη δεν κάνουν...«εκπτώσεις» στο απαιτητικό τους πρόγραμμα πόσο μάλλον όταν ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Έτσι λοιπόν σήμερα 28/10 στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έδωσαν βάση στην επιθετική τους ανάπτυξη αλλά και σε κομμάτια τακτικής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το training report:

«Πρωινή ήταν η προπόνηση της 28ης Οκτωβρίου για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (31/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Ενεργοποίηση, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής είχε το σημερινό πρόγραμμα με τον Λούμορ Αγκμπενιένου να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.