«Επίθεση» Σακοράφα στην Τσιλιγκίρη από το Συνέδριο του ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2022

Συνέχεια δόθηκε στον «πόλεμο» μεταξύ ΣΕΓΑΣ και ΣΕΦ με νέα επίθεση στην διοίκηση του γυμναστηρίου και την Χριστίνα Τσιλιγκίρη από την πρόεδρο της ομοσπονδίας, Σοφία Σακοράφα, καταλογίζοντας εκ νέου ευθύνες για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο στίβος του γυμναστηρίου και την μη κινητοποίηση της διοίκησης για την βελτίωσή του.

Σο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Αθλητικού Συνεδρίου του ΠΣΑΤ που διεξήχθη στην Αρχαία Ολυμπία, η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ έθειξε το θέμα που πρώτος ανέδειξε ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου και αφορά την κατάσταση που βρίσκεται o στίβος του ΣΕΦ που τον καθιστά ακατάλληλο για την διεξαγωγή αγώνων. Η θέση της διοίκησης του γυμναστηρίου είναι πως η ευθύνη για την συντήρηση της υλικοτεχνικής υποδομής στο ΣΕΦ βαραίνει τον ΣΕΓΑΣ, με την ομοσπονδία να το αρνείται κάθετα.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε στάδιο για να κάνουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου δεν υπάρχει κανένα στην Ελλάδα. Ούτε καν το ΣΕΦ. Μόλις προχθές πήραμε μία ωραία επιστολή από τη διοίκηση του ΣΕΦ ότι το Στάδιο είναι κατεστραμμένο και ότι θα πρέπει η Ομοσπονδία να φροντίσει να βελτιώσει την κατασκευή. Αν είναι δυνατόν… » είπε απευθυνόμενη στην Τσιλιγκίρη η Σακοράφα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.