Επίθεση στη Χεορχίνα για το γιό του Ρονάλντο: «Δεν τον αφήνουν καν να γίνει αγόρι»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2023

Ό,τι και να κάνουν Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκεθ «κλέβουν» τα φώτα της δημοσιότητας και κάθε κίνησή τους έχει αντίκτυπο κυρίως στα social media.Αυτή τη φορά μια τρυφερή φωτογραφία των παιδιών τους προκάλεσε την έντονη κριτική προς το πασίγνωστο ζευγάρι. Και όλα αυτά για ένα...σκουλαρίκι!

Η σύντροφος του Πορτογάλου σουπερστάρ, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, θέλησε πριν από λίγες ημέρες να μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία του γιου της Ματέο να φιλάει τη μικρή Εσμεράλντα.

Αυτό που δεν περίμενε ήταν η «βροχή» κριτικής που θα έπεφτε πάνω της, καθώς οι «θαυμαστές» δεν παρέβλεψαν μια λεπτομέρεια: το μικρό αγόρι φοράει ένα σκουλαρίκι στο δεξί του αυτί. Ένα διαμάντι, όπως ο πατέρας του, το οποίο κάποιοι χρήστες το θεωρούν ακατάλληλο για ένα παιδί μόλις πέντε ετών.

«Δεν τον αφήνουν καν να γίνει αγόρι»: «Βροχή» τα σχόλια στο Instagram

Πολλοί χρήστες του Instagram δεν έχασαν την ευκαιρία να ασκήσουν σκληρή κριτική σχετικά με το πως είναι «πρέπον» να μεγαλώνει ένας γονιος το παιδί του... και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ρονάλντο και η σύντροφός του.

«Σε αυτή την ηλικία ένα παιδί δεν αποφασίζει αν θα φορέσει σκουλαρίκια ή όχι. Όλα στην ώρα τους» ή «είναι απαραίτητο να δείχνεις υπερβολικό πλούτο βάζοντας ένα σκουλαρίκι σε ένα παιδί;», είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από το ποστ.

Μία άλλη φράση, αρκετά σκληρή για έναν γονιό, έλεγε: «Δεν τον αφήνουν καν να γίνει αγόρι και του έχουν ήδη βάλει σκουλαρίκια. Είναι 5 ετών για όνομα του Θεού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.