Επίθεση Καραπαπά σε ΑΕΚ: «Αν διαφωνείτε να γίνει έλεγχος στην ΕΠΟ, πείτε το»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2023

Με επιθετικό τρόπο απάντησε στην ΑΕΚ ο Κώστας Καραπαπάς στο θέμα Κλάτενμπεργκ που έθεσε. «Να βάλουμε τον Ντάσιο να παραφυλάει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει όπως κάνει στην ΕΠΟ και να σας λέει! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Σας λέμε δίνουμε 20 εκατομμύρια το χρόνο και δεν μας λένε που πάνε… Αν διαφωνείτε να γίνει έλεγχος στην ΕΠΟ πείτε το. Όμως δεν έχει σχέση το ένα θέμα με το άλλο…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα, μέσω της ανακοίνωσης της Σούπερ Λίγκας για τις αποφάσεις του ΔΣ, είχε γίνει γνωστό πως θα απαιτηθεί από την ΕΠΟ οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος, ενώ σύμφωνα με αυτή θα γίνει έλεγχος και στην Σούπερ Λίγκα μετά από αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να απαιτηθεί από την ΕΠΟ οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος από ανεξάρτητο οίκο για τα υπέρογκα ποσά που δίνει η Super League στην Ομοσπονδία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με την εν λόγω απόφαση, υπό την αίρεση ότι θα συμφωνηθεί αντιστοίχως ομόφωνα να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και στη Super League, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Επιβεβαιώθηκε το δικαίωμα, βάσει καταστατικού, να προκαλέσει η ίδια έλεγχο στα οικονομικά του Συνεταιρισμού». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.