Επιθεώρηση Ζέρβα στο συντονιστικό ΕΛ.ΑΣ.-Δημοτικής Αστυνομίας

Metrosport Team30 Απριλίου 2020

Το ενιαίο συντονιστικό κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Δημοτική Αστυνομία, το οποίο στεγάζεται σε κτίριο επί της οδού Μοναστηρίου 93Β και έχει ως στόχο τη μείωση της εγκληματικότητας στην πόλη, επιθεώρησε το πρωί της Πέμπτης (30/4) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Η ευταξία για τη διοίκησή μας είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα. Ηρθαμε σε ένα ευαίσθητο κομμάτι στην οδό Μοναστηρίου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, η Ελληνική Αστυνομία και η δημοτική αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το καλό των συμπολιτών μας», είπε ο κ. Ζέρβας.

«Είναι μια δράση που θα είναι αποτελεσματική για τον πολίτη της Θεσσαλονίκης», ανέφερε, από την πλευρά του, ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνος Σκούμας, ο οποίος επίσης παρέστη στην επιθεώρηση.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Διευθυντής Τροχαίας Θωμάς Γέρμανος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής. Τα εγκαίνια του συντονιστικού κέντρου, που θα λειτουργεί όλες τις ημέρες, με εξαίρεση Κυριακές και τις αργίες, θα γίνουν το επόμενο διάστημα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.