Επιστροφή στη δράση με ΠΑΟΚ, Άρη και Stoiximan

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2020

Μετά τη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής στο Nations League, η επιστροφή στη δράση για τη Σούπερ Λίγκα περιλαμβάνει αναμετρήσεις - παγίδες για τα φαβορί και η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πολύ επικίνδυνο εκτός έδρας ΠΑΣ Γιάννινα με τον άσο να προσφέρεται στο 1.27. Οι επιλογές στα γκολ σε αυτό τον αγώνα είναι πολλές κυρίως γιατί πρόκειται για δύο ομάδες με μεγάλες επιθετικές ικανότητες. 

Το over 2.5 στην Τούμπα δίνει στη Stoiximan 1.77 ενώ το matchcombo του άσου με το over 1.97 και αυτό του over 2.5 Goal και του G/G 3.25. 

Αποστολή εκτός έδρας για Άρη  

Στο Αγρίνιο ο Άρης θέλει να δείξει πως φέτος μπορεί να στοχεύει πολύ ψηλά και η επικράτησή του δίνει στη Stoiximan 2.40.  

Απέναντι, μάλιστα, σε μια ομάδα που τουλάχιστον στην έδρα της δεν παίζει αμυντικά, το G/G σε απόδοση 2.02 είναι πολύ ελκυστικό. 

Μεγαλύτερο το ρίσκο στο over 2.5, μεγαλύτερη και η απόδοση 2.40  

Δυνατό φαβορί η ΑΕΚ  

Η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη επί της Λάρισας και ο άσος προσφέρεται στο 1.33. Ενδιαφέρουσα η απόδοση του G/G στο 2.62 όπως επίσης και η επιλογή στον σκόρερ anytime του Λιβάγια που θέλει να δώσει απαντήσεις (2.30).


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.