Τουμπάκοβιτς: «Ο Ζίβκοβιτς θα επιστρέψει στην Εθνική Σερβίας»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2020

Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς, θα επιστρέψει στην Εθνική της χώρας του όπως προανήγγειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς. 

Επιβραβέυεται για τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς, καθώς ο Σέρβος εξτρέμ του «δικεφάλου», επιστρέφει στην Εθνική της χώρας του. Ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα, μπορεί να βρίσκεται λίγο καιρό στους «ασπρόμαυρους», αλλά έχει συμβάλει τα μέγιστα με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ο Ζίφκοβιτς, θα είχε επιστρέψει ήδη στην Εθνική, αν δεν υπήρχαν τόσες λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή των Σέρβων. 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του

«Γνωρίζω τον Αντρίγια από τα πρώτα του βήματα. Είχε μια καριέρα που πήρε ανοδική πορεία γρήγορα, αλλά στη συνέχεια η πορεία του σταμάτησε ξαφνικά. Τώρα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ που είναι ένα υπέροχο κλαμπ και αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να επιστρέψει ξανά στην εθνική ομάδα».
Αν δεν ήταν τόσοι πολλοί και καλοί παίκτες μεσοεπιθετικά, ο Αντρίγια θα είχε επιστρέψει ήδη. Είναι σε καλό δρόμο για να παίξει ξανά στην Εθνική και το ερώτημα είναι απλά το πότε...».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.