Επίσκεψη Παντελή Στεφανίδη από τις Ακαδημίες ΠΑΟΚ του Μόντρεαλ στον Κωνσταντίνο Ζέρβα

Metrosport Team16 Ιουλίου 2021

Ο Παντελής Στεφανίδης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Μόντρεαλ του Καναδά, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, για να τον ενημερώσει για την εξέλιξη της μοναδικής Ακαδημίας του ΠΑΟΚ στον Καναδά.

Ο κύριος Στεφανίδης παρέδωσε στον Δήμαρχο φάκελο με όλα τα σχέδια και των νέων κλειστών εγκαταστάσεων στο Λεβέκ του Μόντρεαλ στον Καναδά. Υπόψη ο Δήμαρχος στα εγκαίνια της Ακαδημίας είχε στείλει ευχητήρια επιστολή στον κο Στεφανίδη, δια του εκπροσώπου μας κου Δημοσθένη Βαρδάκη, για την προσπάθεια που έκανε να ιδρύσει την Ακαδημία.

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ, πλέον αποκτά κλειστές εγκαταστάσεις, με γήπεδα, γυμναστήριο, χώρους αναψυχής για εκδηλώσεις και εστιατόριο. Επίσης ο εκπρόσωπος μας και υπεύθυνος επικοινωνίας κος Δημοσθένης Βαρδάκης ανάπτυξε το Τουριστικό μέρος, όπου μέσα από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ στο Μόντρεαλ, να δίνεται η ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές, αλλά και στις οικογένειές τους να μπορούν να επισκέπτονται, την έδρα του ΠΑΟΚ την Τούμπα και την Θεσσαλονίκη, να συμμετέχουν σε καλοκαιρινά καμπ, έτσι ώστε να γνωρίζουν την πατρίδα των προγόνων τους να κάνουν διακοπές και ταυτόχρονα να συμμετέχουν και σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Στην επίσκεψη εκτός του κυρίου Παντελή Στεφανίδη, παραβρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας κος Αστέριος Θέμελης, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης υπεύθυνος ακαδημιών ΠΑΟΚ εξωτερικού, και ο εκπρόσωπος μας και υπεύθυνος επικοινωνίας της Ακαδημίας κος Δημοσθένης Βαρδακης.

Η επίσκεψη διήρκησε μια ώρα περίπου, και στο τέλος και οι δυο πλευρές ανταλλάξαν αναμνηστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.