Ολυμπιακός: «Επίσκεψη» οπαδών στην προπόνηση και αποθέωση Μπαρτζώκα

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Μπορεί να μην ήταν προγραμματισμένη «ανοιχτή» προπόνηση για σήμερα, όμως οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού δεν μπήκαν στο παρκέ με άδειες κερκίδες, αφού είχαν... επισκέψεις. Πιο συγκεκριμένα, στο κλειστό του ΣΕΦ βρέθηκαν περίπου 300 φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων», προκειμένου να «μπουστάρουν» την ομάδα αλλά τον προπονητή, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. 

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο μετά τη νίκη των «πράσινων» με σκορ 77-71 απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους πρώτους να παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία, έχοντας πλέον δύο νίκες διαφορά από τους ερυθρόλευκους και ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Μάλιστα, μετά το πέρας της αναμέτρησης υπήρξε και ένταση μεταξύ των δύο προπονητών, όταν Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ,κατευθυνόμενοι προς τη φυσούνα, είχαν έντονη λογομαχία.

Για να δείξουν, λοιπόν, την στήριξή τους στον προπονητή παρά την ήττα, περίπου 300 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρεθήκαν στο ΣΕΦ, πριν την έναρξη της προπόνησης. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της «Θύρας 7» τους εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους, την απεριόριστη πίστη τους στις δυνατότητες τους και τους ζήτησαν να «κλείσουν τα αφτιά τους σε όσους κακόβουλους προσπαθούν να βλάψουν την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.