ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη ZeniΘ ο Γιαννάκης!

Γιώργος Καραγιάννης13 Μαρτίου 2020

Οι υπογραφές «έπεσαν», η μεγάλη συμφωνία ανακοινώθηκε. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι και επίσημα μέλος της μεγάλης «ομάδας» της ZeniΘ.

Ο αθλητής και προπονητής – σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ με τις επιτυχίες που όλη η Ελλάδα πανηγύρισε, πείστηκε στις συζητήσεις που έγιναν και επέλεξε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του συνεργαζόμενος με την κορυφαία πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της ZeniΘ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να δηλώνει πως «Μ’ αρέσει να κερδίζω. Γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα, με ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα. Τη ZeniΘ».

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δεν μπορούσε να κρύψει και αυτός τον ενθουσιασμό για του για τη συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τις προοπτικές αυτής αναφέροντας: «Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στην «ομάδα» της ΖeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα, στην ομάδα της ΖeniΘ».

Η ZeniΘ είναι μια ιστορική «ομάδα» που έχει διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά ενέργειας με διεθνή εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω του μετόχου της, του ιταλικού κολλοσού ενέργειας Eni, και με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην «έδρα» τους και να επιτυγχάνουν ουσιαστική εξοικονόμηση στον οικιακό ή εταιρικό προϋπολογισμό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter. #ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.