Επίσημο: Ίντερ – Pirelli τέλος μετά από 27 χρόνια!

Metrosport Team02 Μαρτίου 2021

Τέλος εποχής... Ίσως μόνο ο 37χρονος Σαμίρ Χαντάνοβιτς και ο 36χρονος Αλεξάνταρ Κόλαροφ να θυμούνται φανέλες της Ίντερ χωρίς την κεντρική χορηγία της Pirelli. Μια από τις πλέον μακροχρόνιες συνεργασίες-χορηγίες στην Ιταλία και στην Ευρώπη, λαμβάνει και επίσημα τέλος το καλοκαίρι μετά από 27 χρόνια!

 Η Ίντερ και η Pirelli πορεύθηκαν μαζί από τη σεζόν 1994-95 και μάλλον ελάχιστοι θυμούνται τον προηγούμενο χορηγό φανέλας που είχαν οι Νερατζούρι, την ιταλική ετικέτα μόδας Fiorucci!

Ο CEO της Pirelli, Ματέο Τρονκέτι Προβέρα, επιβεβαίωσε ότι το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι δεν θα ανανεωθεί: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον Αντονέλο, τον Μαρότα και άλλους διευθυντές της Ίντερ. Δεν θα είμαστε πια οι χορηγοί της φανέλας, αλλά η σχέση μας με τον σύλλογο θα συνεχιστεί». Η κινεζική Suning Sports, που έχει στα χέρια της την Ίντερ ήδη αναζητεί στην αγορά τη διάδοχη κατάσταση και δημοσιεύματα στην Ιταλία έχουν μεταφέρει πως η (επίσης κινεζικών συμφερόντων) Evergrande Real Estate Group ίσως αποτελέσει μια επιλογή. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.