ΕΠΙΚΟ διπλό Βόλου με υπογραφή Κούτσια!

Δημήτρης Καλαϊτζής08 Οκτωβρίου 2022

Την ξέφρενη πορεία του στο Πρωτάθλημα συνέχισε ο ΝΠΣ Βόλος. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, επικρατώντας 3-2 του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο.

Έτσι, οι Θεσσαλοί έφτασαν τις τέσσερις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές και πλέον βρίσκονται μόνοι δεύτεροι στην βαθμολογία, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Βόλου έβαλε ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 61΄ και δεκαεπτά λεπτά μετά, σκόραρε (το πρώτο του) και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τους Σενγκέλια (4΄) και Νταγκό (16΄). Ωστόσο, η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τους Αγρινιώτες, αφού οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν ένα επτάλεπτο ξέσπασμα για να φέρουν το ματς στα ίσα με τα δύο γκολ του Τσοκάνη (28΄, 35΄). Και σα να μην έφτανε αυτό για τα ''καναρίνια'' έμειναν και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καρέλη (χτύπησε εκτός φάσης τον Εσκοβάλ) στο 44΄.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν εκ νέου προβάδισμα, όμως έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Κλέιμαν. Και κάπου εκεί, ήρθε από τον πάγκο ο Κούτσιας, ο οποίος σκόραρε μετά από τραγικό λάθος του Στεργιάκη και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.