Επικίνδυνη επίδειξη ταχύτητας στον Περιφερειακό: Έτρεχε με 300 χλμ. και το έδειχνε στο tik tok!

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2026

Ανησυχία προκαλούν ακόμη μία φορά περιστατικά ακραίας και επικίνδυνης οδήγησης στους ελληνικούς δρόμους, παρά τα αυστηρά πρόστιμα και τις συνεχείς εκστρατείες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.



Στη Θεσσαλονίκη, ένας οδηγός κατέγραψε τον εαυτό του να κινείται με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα στον Περιφερειακό, δημοσιεύοντας μάλιστα το σχετικό βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Το υλικό προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς στο οδόμετρο του οχήματος φαίνεται ταχύτητα που αγγίζει τα 304 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ ο οδηγός έχει το ένα χέρι εκτός τιμονιού για να βιντεοσκοπεί.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από προκλητικό σχόλιο, παρουσιάζοντας την επικίνδυνη συμπεριφορά ως «κατόρθωμα», αδιαφορώντας για τους σοβαρούς κινδύνους που δημιουργούνται τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ενημερώθηκαν άμεσα για το περιστατικό. Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση του ατόμου, ενώ έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες που προβλέπει ο νόμος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.