«Επικαλείσαι το φιλότιμο όταν μόνος σου κατέστρεψες την οικονομία;»

Χάρης Δημαράς06 Αυγούστου 2020

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λυσης Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 για την κατάσταση στην οικονομία μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις Μητσοτάκη περί... φιλότιμου του Έλληνα.

«Επικαλείσαι το φιλότιμο των Ελλήνων όταν μόνος σου άνοιξες την οικονομία και την κατέστρεψες; Η κυβέρνηση λέει ότι ακούει τον Χαρδαλιά και τον Τσιόδρα και καλά κάνει, αυτοί λένε πως ακούνε τον ΠΟΥ και ο ένας μετακυλίει την ευθύνη στον άλλον. Ο Σύψας λέει ότι έχει συμβολικό χαρακτήρα η χρήση μάσκας. Μπορεί ο καθένας να δίνει 3-4 ευρώ τη μέρα για να παίρνει μάσκα; Η μάσκα μπορεί να σου προκαλέσει κι άλλα προβλήματα, όπως δύσπνοια. Πάτε να ρωτήσετε τα παιδιά που δουλεύουν στα beach bar με 40 βαθμούς και μάσκα. Από την αρχή συνέχεια μας τα γύριζαν για τη μάσκα», είπε, συμπληρώνοντας:

«Όσο για τους ποιοι έφεραν πάλι τον κορωνοϊό: Τις πρώτες μέρες περνούσαν από τον Προμαχώνα μιλιούνια! Δε γίνεται να πηγαίνει ο Χαρδαλιάς στο θέατρο χωρίς μάσκα. Δείτε την πρώτη παράσταση στην οποία πήγε, όχι τη δεύτερη. Η υποκρισία με ενοχλεί».

Δείτε το video

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.