Επιχειρούν «μαγείρεμα» με τους Έλληνες διαιτητές

Metrosport Team23 Απριλίου 2020

Ακόμη και ο πλέον αδαής ΠΑΟΚτσής έχει καταλάβει ότι αν δεν υπήρχαν ξένοι διαιτητές , η ομάδα τους δύσκολα θα έπαιρνε τρία σερί Κύπελλα και ένα Πρωτάθλημα. Και είναι αλήθεια ότι άπαντες βλέπουν την παρουσία τους στα πλέι οφ ως μαξιλάρι αξιόπιστης διαιτησίας. 

Ελάτε όμως που στο όνομα του κορωνοϊού, επιχειρείται από ορισμένους (όλοι μπορούν να καταλάβουν ποιοι έχουν συμφέρον από μία τέτοια διαδικασία) να προωθηθεί το σενάριο ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ διαιτητές,. 

Προσέξτε, όμως, όχι απλά ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά και Έλληνες από μία συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή που θα πάνε πακέτο με τα γήπεδα των αγώνων. 

«Όλα στο λεκανοπέδιο, για να μην έχουμε άσκοπες μετακινήσεις και υπάρχει κίνδυνος να σκάσουν κρούσματα κορωνοϊού», λένε όσοι προωθούν αυτά τα σενάρια που φυσικά δεν είναι δυνατό να προσπεράσει ο επίσημος ΠΑΟΚ. 

Το σημειώσαμε και χθες. Υπάρχει μία ξεκάθαρη θέση του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ και δεν πρέπει να αποκλίνει από αυτή: να διεξαχθούν επί ίσοις όροις».

Οτιδήποτε άλλο θα είναι μία απίστευτη μεθόδευση για να υπάρξει ανατροπή δεδομένων και να χάσει ο ΠΑΟΚ την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Ας έχουν γνώση οι φύλακες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.