Επιχείρηση χακαρίσματος τηλεφώνων όποιων διαφωνούν με την κυβέρνηση

Αλέξανδρος Τσίγγος25 Φεβρουαρίου 2021

Επιχείρηση χακαρίσματος τηλεφώνων δημοσιογράφων, πολιτών, πολιτικών η όποιων διαφωνούν με την κυβέρνηση. Ο Πήγασος και ο Άγγελος που κλαίει.


Ο Πήγασος είναι το μυθικό φτερωτό άλογο του Βαλλεροφόντη στην Ελληνική μυθολογία και ο Άγγελος που κλαίει μια δαιμονική ύπαρξη από την τηλεοπτική σειρά Dr. Who.

Πήγασος στις μέρες μας, είναι το όνομα ενός προγράμματος παρακολούθησης κινητών, που φτιάχτηκε από εταιρεία των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ, την NOS security. Πωλείται σε εκείνον που διαθέτει το χρήμα κα όχι μόνο σε κρατικές οντότητες. Το άλλο, weeping Angel, αναπτύχθηκε από τις υπηρεσίες ασφάλειας των ΗΠΑ και των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και αποκαλύφτηκε η ύπαρξη του από τα WikiLeaks το 2017. Μπορεί να ανοίξει την κάμερα και τα μικρόφωνα και μιας έξυπνης τηλεόρασης.

Η ύπαρξη του δεύτερου αποκαλύφτηκε, όταν δημοσιογράφοι που ενοχλούσαν, διαπίστωσαν ότι τους είχαν χακάρει τα κινητά και τους υπολογιστές. 



Πιθανώς με το φτερωτό άλογο, να επέστρεψε ο Πρωθυπουργός από το πρόσφατο ταξίδι του Ισραήλ ως επικεφαλής της ΕΥΠ. Πριν λίγες μέρες πρωτοσέλιδο των Νέων, αναφερόταν για να μπορεί να διαβάζει τα χακαρισμένα τηλέφωνα των Ελλήνων πολιτών στα προγράμματα WhatsApp και Viber.

Ειδικά τώρα που θεωρεί ότι η υπόθεση της παιδεραστίας για τον Πρωθυπουργό, αποτελεί υποκίνηση για ανατροπή του πολιτεύματος.

Δε ξέρω από πότε τα πολιτεύματα ταυτίζονται με τους Πρωθυπουργούς. Νόμιζα ότι ταυτίζονται με λέξεις όπως Δημοκρατία η Δικτατορία η Βασιλεία, Συνταγματική η μη.

Σωστό όμως σα παρατήρηση, αν σκεφτεί κανείς το παλιο γνωστό Λαμπρακιστάν και τους κληρονόμους του. Γιατί ήταν από παλιά γνωστό ότι τα αδελφάτα κυβερνούν αυτή την χώρα. Κι αυτά όπως το χρήμα δεν έχει πατρίδα, δεν έχουν χρώμα. Το θέμα της προστασίας τους μπορεί να είναι θέμα Εθνικής Ασφάλειας!

Και ναι μέν, του κάθε Έλληνα το κινητό, πιθανότατα να μην παρακολουθείτε από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και στόχος να είναι πρόσωπα που όντως είναι επικίνδυνα για την Εθνική Ασφάλεια ή για την κυβέρνηση, όμως υπάρχει παρακολούθηση και για τον πολίτη.

Το Facebook είναι πια γνωστό ότι έχει μια σχέση στενής συνεργασίας με την Google.


Συλλέγει στοιχεία από την επισκέψεις σας στο διαδίκτυο, ακόμα κι αν δεν έχετε προφίλ στο Facebook.

H Google από την μια, διαθέτει την πλατφόρμα όπου τρέχουν όλα τα κινητά μας, το γνωστό Android το δε Facebook έχει από την άλλη, προχωρήσει σε συμφωνία με όλες τις εταιρείες κατασκευής κινητών και διαθέτει το λογισμικό της, με ανταμοιβή την συλλογή πληροφοριών.

Τι πληροφορίες;

Ανάμεσα στα άλλα, ο αλγόριθμός της να ακούει και να συλλέγει λέξεις κλειδιά από τις συζητήσεις μας, είτε μιλάμε με κάποιον στο τηλέφωνο είτε μιλάμε στο τραπέζι η τον καφέ μας με την παρέα μας. Κατόπιν, αν ήθελες πχ να αγοράσεις κάποιο προϊόν, μια σωβρακοφανέλα, σα μπαίνεις στο προφίλ σου, βλέπεις φαρδιά πλατιά την διαφήμιση ενός καταστήματος, που έχει πληρώσει το Facebook, όπου κάπου κοντά σου, διαθέτει αυτό που πουλάς.

Είναι επικίνδυνο που μέσα σε αυτό το χάος της ανομίας, με η χωρίς την συναίνεση των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, με η χωρίς την συναίνεση του Κράτους και των κυβερνώντων, η καθημερινή μας ζωή είναι υπό παρακολούθηση.

Ασφυκτικό γιατί θυμίζει τα Σοβιετικά καθεστώτα, όπου όλοι ήταν ύποπτοι! Η ταινία, «Η ζωή των άλλων» στην ζωή την δική μας δεν έχει καμιά θέση! 


Αυτό το ξεχαρβάλωμα της Δημοκρατίας, σε Ελλάδα και σε όλη την Δύση που γίνεται με την αδυναμία των πολιτών, να σταματήσουν το τσουνάμι νομοθεσιών και πολιτικών που καταστρατηγούν και κάνουν κουρελόχαρτο την ζωή τους, πρέπει να σταματήσει.

Επιμύθιο:

Τα όνειρα σου μη τα λες γιατί μια πρωία, μπορεί και οι φροϋδιστές να ‘ρθούν στην εξουσία, τραγουδούσε ο Σαββόπουλος κάποτε.

Τώρα να μη μιλάς ούτε στον εαυτό σου γιατί το Facebook σε ακούει για το καλό σου θα συμπληρώσουμε εμείς.

Ένα μήνα πριν, το δορυφορικό κανάλι του Al Jazeera, διαπίστωσε πως στο σύνολο των δημοσιογράφων του βρισκόντανε με χακαρισμένα τα κινητά από το Πήγασος.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.