Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός με... ποδαρικό Μπιέλ!

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα επέστρεψε στις νίκες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1, απέναντι στον Ιωνικό του οποίου επικράτησε με 3-1.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 17΄ενώ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Πεπ Μπιέλ έκανε... ποδαρικό με τη νέα του ομάδα σκοράροντας το 2-0 και έδωσε σκορ ασφαλείας στους «ερυθρόλευκους».

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού ωστόσο δεν τα παράτησαν με τον Χαβιέρ Μεντόσα 4 λεπτά μετά από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου να μειώνει σε 2-1, ωστόσο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 90+4 σκόραρε από τα 11 βήματα έπειτα από ανατροπή του Βαλεριάνου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ (60' Ελ Αραμπί), Μασούρας (66' Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (75' Εμβιλά), Μπα, Άβιλα (66' Ρέτσος), Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε (75' Ροντρίγκες), Μανωλάς και Ρέαμπτσιουκ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Αντούνες, Μεντόσα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μίλο (82' Κάνιας), Φαντινγκά (46' Μάσας), Άοσμαν και Μάντζης (83'λ.τρ. Ιωαννίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.