Ο Χρήστος Τζόλης είναι και πάλι στην Αγγλία. Ο 21χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Τβέντε και χθες το βράδυ ταξίδεψε στο Νόριτς για να ενταχθεί και πάλι στα “καναρίνια”. Αυτός είναι και ο λόγος που στο ματς της ολλανδικής ομάδας με την Φέγενορντ ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έμεινε στον πάγκο, καθώς Τβέντε και Νόριτς είχαν σχεδόν καταλήξει σε συμφωνία.
Ο εορτάζων σήμερα, Τζόλης (κλείνει 21 χρόνια ζωής) “έγραψε” 15 συμμετοχές και τρία γκολ με την ολλανδική ομάδα. Αυτό που έφερε την ανατροπή δεδομένων για τον νεαρό επιθετικό ήταν η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον πάγκο της Νόριτς. Ο Ντέιβιντ Βάγκνερ αντικατέστησε τον Ντιν Σμιθ που δεν ήθελε τον Τζόλη και ζήτησε την επιστροφή του για να βοηθήσει στην προσπάθεια να επανέλθει η ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο 51χρονος τεχνικός είχε κάνει και λίγες προπονήσεις με τον 21χρονο άσο όταν ο τελευταίος, στο διάστημα της αποθεραπείας του, είχε ενταχθεί στη Νόριτς.Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συμφωνία δανεισμού της Νόριτς με την Τβέντε δεν υπήρχε όρος για διακοπή του και χρειάστηκαν αρκετά έντονες διαπραγματεύσεις. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 17,5% για τον Τζόλη που έχει συμβόλαιο με την Νόριτς ως το 2026.
Προτείνουμε
-
Χρηματοδότηση ιδιωτικών αθλητικών έργων: Με... χορηγό το κράτος 24 Μαρτίου 2026
-
Καλαμαριά: Πάτησαν και κατέστρεψαν παιδική χαρά στον Αγ. Ιωάννη 24 Μαρτίου 2026
-
Το fund από τα ΗΑΕ που βλέπει προς Ελλάδα 24 Μαρτίου 2026
-
«Παναθηναϊκός για τον Φερεϊρίνια της Σάο Πάολο» 24 Μαρτίου 2026
-
Παραδοχή Καρυπίδη: «Αφήστε να αποδοκιμάζει εμένα ο κόσμος» 24 Μαρτίου 2026
-
NBA: «Τσαλάκωσε» τον Μίλερ και «έσπασε» την μπασκέτα ο Σενγκούν 24 Μαρτίου 2026