Έπεσαν οι υπογραφές στην άδεια για την «Αγια-Σοφιά Opap Arena»!

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2022

Η «Αγια-Σοφιά Opap Arena» είναι και τυπικά έτοιμη να ανοίξει τις θύρες της. Οι υπογραφές που εκκρεμούσαν για να κλείσει το θέμα της προσωρινής άδειας λειτουργίας στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ έπεσαν τη Δευτέρα, με την επιστροφή του αντιπεριφερειάρχη Χάρη Ρώμα από το εξωτερικό.

Πλέον δεν υπάρχει ούτε γραφειοκρατικό εμπόδιο για να γίνουν τα εγκαίνια της Παρασκευής (20:00) αλλά και το πρώτο παιχνίδι, τη Δευτέρα απέναντι στον Ιωνικό (20:00) για την 6η αγωνιστική. Άμεσα η ΠΑΕ θα εκδώσει ανακοίνωση για τα εισιτήρια για τα εγκαίνια (21 ευρώ η τιμή, δεν ισχύουν τα διαρκείας) και για το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο νέο της γήπεδο. 

Σύντομα αναμένεται και η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα (εκτιμάται πως περίπου 8-10 χιλιάδες θα βγουν στην κυκλοφορία, πέρα φυσικά από τα διαρκείας που θα ισχύουν κανονικά τη Δευτέρα, αλλά όχι για τα εγκαίνια). Υπενθυμίζεται πως η άδεια είχε ουσιαστικά εγκριθεί από την περασμένη εβδομάδα, με ψήφους 6-1, ωστόσο απέμενε το διαδικαστικό ζήτημα των υπογραφών που τελείωσε σήμερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.