Επενδύει σε τουρισμό και λιμάνι στην Βραζιλία ο Σαββίδης

Πέτρος Χαριζακλής27 Φεβρουαρίου 2020

Τα δημοσιεύματα από την Βραζιλία για την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στην βραζιλιάνικη αγορά. Μετά την πρόσκληση που απηύθυνε η Φορταλέζα μέσω του προέδρου της για να δει ο Σαββίδης τον αγώνα της βραζιλιάνικης ομάδας με την Ιντεπεντιέντε (28/2, 2.30 ώρα Ελλάδας) για το Κόπα Σουνταμερικάνα, νέο δημοσίευμα έκανε την εμφάνισή του με αναφορά στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με το blogdoperrone.blogosfera.uol.com.br, εκπρόσωποι του Ιβάν Σαββίδη έφτασαν την Τρίτη (25/2) στην Βραζιλία για να συναντηθούν με τους επιτελείς της Φορταλέζα για την πρόταση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για την βραζιλιάνικη ομάδα. Οπως αναφέρει ο αρθρογράφος, η συνάντηση δεν έχει γίνει ακόμη αλλά υπήρξαν τηλεφωνικές συνομιλίες και η σκέψη είναι να γίνει μια συνάντηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, οι εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν στην Βραζιλία για να συζητήσουν την πιθανότητα για επενδύσεις στην χώρα εκτός ποδοσφαίρου. Ο Σαββίδης ενδιαφέρεται να επενδύσει στον τουρισμό αλλά και σε λιμάνια της χώρας.

Ο Λέο Κορνατσίνι, μάνατζερ του Αουγκούστο, είναι αυτός που μιλάει με τον πρόεδρος της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ, για το πρότζεκτ του Σαββίδης. Ο αρθρογράφος αναφέρει πως ο πρόεδρος της Φορταλέζα πιστεύει πως μια συνεργασία ή μια χορηγία θα είναι πιο γρήγορη και πιο βιώσιμη. Αλλά επίσης σημειώνει πως ο Σαββίδης αναφέρει μόνο να αγοράσει τον σύλλογο.

Ο αρθρογράφος καταλήγει πως ο Παζ δεν έχει την δύναμη να αποφασίσει μια πιθανή πώληση γιατί πρέπει να υπάρξει μια νομοθετική ρύθμιση και η έγκριση ενός συμβουλευτικού συμβουλίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.