Επεισόδιο Κοσμά-Κούγια στη Λίγκα: «Την ΑΕΚ θα τη σέβεσαι»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2024

Φραστικό επεισόδιο είχαν στη Λίγκα πριν την κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, και ο εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε τον λόγο στο ξεκίνημα της διαδικασίας και έκανε επίθεση κατά της Ένωσης ισχυριζόμενος ότι είναι αυτή που ευνοείται από τη διαιτησία, αλλά και ομάδες όπως ο Άρης, η Λαμία και η Κηφισιά. Παράλληλα, υποστήριξε ότι πως αδικούνται ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Βόλος, ο Παναθηναϊκός, επικαλούμενος τις χθεσινές διαμαρτυρίες του Φατίχ Τερίμ, αλλά και ο ΠΑΟΚ.

«Αυτά να πας να τα πεις στην Φαίη Σκορδά, σε κανένα πρωϊνάδικο από αυτά που εμφανίζεσαι. Τέλος τώρα στις συκοφαντίες σου. Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ θέλεις δεν θέλεις θα την σέβεσαι. Θέλατε πρωταθλήματα από αυτά που ήσασταν μπροστά 25 βαθμούς από τον Νοέμβριο και δεν μπορείτε να χωνέψετε πως παίζεται στα ίσια πλέον, αλλά θα το χωνέψετε» του απάντησε ο κ. Κοσμάς.

Μάλιστα ο ποινικολόγος πέταξε στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ λέγοντάς του: «το μεροκάματό σου για σήμερα».

Ο Γιώργος Κοσμάς απάντησε σε έντονο ύφος στον Αλέξη Κούγια, σκίζοντας το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που του πέταξε ο τελευταίος.

«Κόλλα το τώρα με ζελοτέιπ να το δώσεις σε κανέναν φουκαρά από αυτούς που περιμένουν να τους πληρώσεις ή σε κανένα ταξί να πάει στον εισαγγελέα να μεταφέρει αυτά που λες εδώ. Να τελειώνει τώρα εδώ αυτή η παρωδία» πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.