Επανέρχεται για Ντιόπ ο Αρης, μένει ελεύθερος ο παίκτης!

Metrosport Team14 Ιουνίου 2022

Με τα δημοσιεύματα να αυξάνονται για πιθανή αποχώρηση του Ντιαγέ και με τον Ματίγια να μην έχει υπογράψει ανανέωση συμβολαίου, ο Αρης ψάχνεται για μεταγραφή στη μεσαία γραμμή.

Η περίπτωση κεντρικού χαφ που φέρεται να εξετάζουν οι «κίτρινοι» είναι ένας «γνώριμός» τους. Οχι γιατί έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Θεού του πολέμου, αλλά γιατί έχει μπει στα ραντάρ της ομάδας από τον Γενάρη. Ο λόγος για τον Πάπε Σέικ Ντιόπ, τον οποίο ο Αρης ήθελε να αποκτήσει τον Γενάρη είτε ως δανεικό από τη Λυών είτε ως ελεύθερο.

Ωστόσο η μεταγραφή χάλασε λόγω των σχέσεων του παίκτη με τη Λυών και ο παίκτης παρέμεινε στη Ντιζόν. Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς το συμβόλαιο του Ντιόπ με τη Λυών ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και μπορεί να αποφασίσει μόνος του που θα υπογράψει.

Ο Αρης επανέρχεται έξι μήνες μετά για την περίπτωση του Σενεγαλέζου, γνωρίζοντας πως δεν μιλάμε για εύκολη υπόθεση. Το γεγονός όμως πως προέρχεται από σεζόν με μόλις μία συμμετοχή μπορεί να μετρήσει στην απόφασή του και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να το εκμεταλλευτεί για να τον ντύσει με τα «κιτρινόμαυρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.