Επανεκκίνηση εδώ και τώρα: Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Αστέρα και το κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2020

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χρειαστεί χρόνος για να επουλωθεί για τον ΠΑΟΚ η «πληγή» που άνοιξε ο αποκλεισμός από το Europa League μετά την ήττα από την Ομόνοια.

Ωστόσο, η άμεση αντίδραση, αρχής γενομένης από το απογευματινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα (17.15, NS2) είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη για αγωνιστικούς (ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει δυνατά στην κούρσα του τίτλου) και ψυχολογικούς λόγους.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να δείξει ότι την «ενόχλησε» αυτό που έγινε στην Κύπρο και να συνδυάσει την νίκη με μία καλή εμφάνιση που θα αφήσει θετικά μηνύματα για την συνέχεια.

Άπαντες, βέβαια, περιμένουν το πώς θα διαχειριστούν το παιχνίδι ο Πάμπλο Γκαρσία με τους συνεργάτες του και αν θα κάνουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

Όσον αφορά στο πλάνο του ματς, ο Γκαρσία έχει ζητήσει να μπει η ομάδα του δυνατά και να μην εμφανίσει την νωθρότητα των πρώτων λεπτών που είχε κόντρα στην Ομόνοια. Και παράλληλα, μεγαλύτερη διάρκεια στα διαστήματα καλής απόδοσης και συγκέντρωσης έτσι ώστε να αποφευχθούν τα λάθη που κοστίζουν.

O Ουρουγουανός προπονητής σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια αντί του Ζίβκοβιτς. Μιχαηλίδης και Ίνγκασον θα είναι τα δύο στόπερ, στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Γιαννούλης και Ροντρίγκο αντίστοιχα. Σβαμπ, Αουγκούστο και Ελ Καντουρί θα είναι η τριάδα των χαφ, αριστερά θα βρίσκεται ο Ζίβκοβιτς, δεξιά ο Τζόλης και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσόλακ, χωρίς να αποκλείεται και ο Σβιντέρσκι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.