Επαγγελματικός Καθαρισμός Χαλιών σε Super Τιμές!

Metrosport Team04 Μαρτίου 2021

Τα χαλιά και οι μοκέτες αποτελούν το βασικό εξοπλισμό που ζεσταίνει και «ντύνει» κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό. Έχουν όμως την ιδιαιτερότητα να συσσωρεύουν σκόνη, λάσπη, ακάρεα και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι και συσσωρεύονται βαθιά στη βάση τους.

Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου στον οποίο είναι στρωμένο!

Στην Eco Clean χάρη στην πολυετή τους εμπειρία, γνωρίζουν με ακρίβεια κάθε ποικιλία χαλιού και μοκέτας καθώς και το είδος του καθαρισμού που απαιτεί βάσει του υλικού σύνθεσής του. Τα περισσότερα χαλιά καθώς και οι μοκέτες μηχανής απαιτούν υγρό καθάρισμα. Μετά το βιολογικό καθαρισμό των χαλιών, ακολουθεί το στέγνωμα, το δίπλωμα και φυσικά η αποθήκευση στους ειδικά διαμορφωμένους και ασφαλείς χώρους φύλαξης που διαθέτει η εταιρεία.

Μπες GoldMall.gr και διάλεξε τα κουπόνια που ταιριάζουν στα χαλιά σου, στις χαμηλότερες τιμές! Στη συνέχεια η Eco Clean θα παραλάβει τα πολύτιμα χαλιά σου και θα τους φερθεί με σεβασμό, ώστε αυτά να σε συναντήσουν ξανά τις κρύες νύχτες του χειμώνα, γεμάτα φρεσκάδα και καθαριότητα!

Κι αν κάποια από τα χαλιά σου έχουν ανάγκη επιδιόρθωσης σε κρόσια ή ρέλια, τότε η Eco Clean έχει και πάλι τη λύση, φυσικά στην καλύτερη τιμή!

Μπες Goldmall.gr και τσέκαρε τις super τιμές για Επαγγελματικό Οικολογικό Καθαρισμό Χαλιών αλλά και Επιδιόρθωση, με Παραλαβή-Φύλαξη-Παράδοση σε όλο το Ν. Θεσσαλονίκης!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.