Επαγγελματική νίκη με Μιτρίτσα, Σάστρε και Κρέσπο

Γιώργος Καστάνης15 Φεβρουαρίου 2022

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο βεβαίως είχε την κατοχή της μπάλας και περισσότερες τελικές προσπάθειες από τον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε δίκαια, συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Μίντιλαντ στην Δανία.

Είχε ενέργεια, κινήσεις και πίεση προς την αντίπαλη εστία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, στο διάστημα κατά το οποίο άσκησε πίεση στην εστία του Ατρόμητου, προηγήθηκε με τον Κρέσπο μετά από πολύ καλή κίνηση του Σάστρε και έχασε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, όμως ο Γιαννιώτης τουλάχιστον σε δύο φάσεις, είπε όχι στις επιθετικές προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο Μιτρίτσα ήταν ο καλύτερος σε απόδοση παίκτης, είχε ενέργεια, κινήσεις προς την αντίπαλη εστία, επιμονή στην κατοχή και την προώθηση του παιχνιδιού και του έλειψε το γκολ σε φάσεις που πρωταγωνίστησε. Κομβικοί για να έρθει η δίκαιη νίκη, ήταν ο Σάστρε και ο Κρέσπο. Ο πρώτος έκανε μία εξαιρετικά γλυκιά σέντρα προς την εστία του Ατρόμητου και ο Κρέσπο με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Το γκολ του Μπίσεσβαρ ακυρώθηκε καθώς υποδείχθηκε επιθετικό φάουλ του Ακπομ στον Γιαννιώτη, ενώ ο γκολκίπερ του Ατρομήτου, είπε όχι σε Μιτρίτσα και Αντρίγια αντίστοιχα. Ειδικά στο φάουλ του Μιτρίτσα, έκανε την επέμβαση του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε από τον Ατρόμητο, με εξαίρεση την φάση του 24ου λεπτού, στο οποίο επενέβη αποτελεσματικά ο Πασχαλάκης. Και με το ροτέισον που επιχείρησε ο Λουτσέσκου πήραν ανάσες αρκετοί παίκτες, ενώ πλέον η νίκη στην Δανία αποτελεί τον επόμενο στόχο της ομάδας.

Είναι φανερό πως κάθε παιχνίδι είναι τελικός, με αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζεται και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την νικηφόρα πορεία του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.