Εντολή Καρυπίδη για μεταγραφές

Μάνος Χατζάκης11 Ιουνίου 2020

Eφαρμογή του μεταγραφικού πλάνου, το οποίο είχε παγώσει, το τελευταίο διάστημα, ζήτησε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο επικεφαλής της ΠΑΕ πιστεύει ότι ο Άρης θα δικαιωθεί στο θέμα της άρσης του απαγορευτικού, που επέβαλε η FIFA, θεωρώντας ότι, στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, η εταιρία θα λειτουργεί χωρίς εμπόδια.

Η προεργασία για εύρεση ποδοσφαιριστών υπήρξε εντατική στο διάστημα, που η χώρα βρισκόταν σε καραντίνα, ωστόσο ήταν η ευνόητη η αδυναμία για διαπραγματεύσεις -υπό συγκεκριμένους όρους- καθώς οι άνθρωποι της ομάδας δεν είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν... ελεύθερα, λόγω του ban. Στόχοι, όμως, είχαν εντοπιστεί, από την άλλη βέβαια, γνώριζαν και τον κίνδυνο ότι, οι εν λόγω ποδοσφαιριστές, δεν ήταν υποχρεωμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά τη FIFA.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς παίρνουν -εκ νέου- θέσεις μεταγραφικής... ετοιμότητας, μετά τη σχετική οδηγία του Καρυπίδη, ο οποίος πιστεύει ακράδαντα ότι η ομάδα του θα δικαιωθεί και, περίπου εντός του επόμενου 10ημέρου, θα επαναποκτήσει το δικαίωμα τέλεσης μεταγραφών. Ο επιχειρηματίας αποφεύγει να πει περισσότερα επί του θέματος, ωστόσο κάνει διαρκώς κινήσεις, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και η ΠΑΕ να λειτουργήσει απρόσκοπτα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.