Εντείνονται οι προσπάθειες της ΚΑΕ για τους διακανονισμούς

Στέλιος Παρθενάκης05 Μαΐου 2021

Στο Αλεξάνδρειο από τη στιγμή που τελείωσε το αγωνιστικό με την 9η θέση, όλο το βάρος της διοίκησης πέφτει στην επόμενη ημέρα.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε στον μπασκετικό Άρη είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις στα δύο βασικά ανοικτά μέτωπα που αφορούν τους διακανονισμούς για τη φετινή σεζόν και τις διαπραγματεύσεις για την άρση του απαγορευτικού.

Oι άνθρωποι του Άρη κινούνται παράλληλα και κάνουν επαφές και με τους παίκτες της φετινής ομάδας (Μιλόσεβιτς, Τσάλμερς κυρίως που είχαν μεγάλα συμβόλαια) – μετά τη συμφωνία που ανέφεραν ότι υπάρχει με τον Ντραγκίτσεβιτς – και με τους παίκτες που έχουν επιβάλλει ban μέσω της FIBA.

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες βδομάδες, πρέπει να εντατικοποιηθεί, καθώς ο Άρης πέρα από το φάκελο συμμετοχής που θα πρέπει να καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ έως τις 15 Ιουνίου, θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα πορευτεί την επόμενη σεζόν, με ή χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών.

Προφανώς και όλοι θέλουν άρση των bans από τη FIBA, αλλά αυτό θα πρέπει να μπορεί να το πράξει η διοίκηση με μετρητά ή διακανονισμούς, άρα πάντα υπάρχει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο να μην επιτευχθούν οι πολυπόθητες συμφωνίες.

Στον Άρη γνωρίζουν πολύ καλά πως υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία να προγραμματίσουν το μέλλον της ομάδας σε οικονομικό επίπεδο, ώστε να ελπίζουν και σε πιο ευοίωνο αγωνιστικό κομμάτι, μιας και η μάχη για την παραμονή δεν καλύπτει κανέναν.

Οπότε, οι προτάσεις και οι διαπραγματεύσεις δε σταματούν, μιας και μέχρι τις 15 Ιουνίου οι κίτρινοι θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο συμφωνιών!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.