Εντατικά για οκτάρι!

Metrosport Team27 Απριλίου 2020

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ έχουν μπει εδώ και μέρες-και μετά την σχετική εντολή που πήρε ο Πορτογάλος τεχνικός-σε διαδικασία ανάλυσης των δεδομένων που θα βοηθήσουν στο να εκπονηθεί το πλάνο για τον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ. Εδώ και μέρες η «Μ» έχει αποκαλύψει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ζητά ενίσχυση στα άκρα, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

Ωστόσο, υπάρχει μία ακόμη ανάγκη που καταγράφεται μέσα από τις αναλύσεις του 41χρονου τεχνικού του Δικεφάλου και των συνεργατών του: η απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξε στις θέσεις 6 και 8 και θα έχει την ποιότητα αλλά και την προσωπικότητα να αποτελέσει τον νέο εγκέφαλο του ΠΑΟΚ στην μεσαία γραμμή.

Η συγκεκριμένη ανάγκη μπαίνει πολύ ψηλά στην ιεράρχηση των στόχων για το καλοκαίρι, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης του Ζοσέ Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος ολοκληρώνει το συμβόλαιό του που είναι στην πρώτη κατηγορία των καλοπληρωμένων συμβολαίων για τον ΠΑΟΚ (μαζί με την αμοιβή του ατζέντη του παίρνει 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως) και συνυπολογίζοντας και την ηλικία του (32) είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί σημείο επαφή για παραμονή.

Με βάση όλα τα παραπάνω, έχει αρχίσει εντατικά η έρευνα για τον παίκτη που έχει χαρακτηριστικά όπως αυτά που βγάζει στα παιχνίδια του ο Βραζιλιάνος, αλλά μέσα από μία λίστα παικτών σε πιο μικρή ηλικία.

Όπως έχουμε αναλύσει, η πρώτη διερεύνηση γίνεται μέσα από την δεξαμενή των ελεύθερων παικτών και εκείνων που μπορούν να αποκτηθούν με μικρό κόστος ή δανεισμό με οψιόν αγοράς, όπως συνέβη με τον Μίσιτς. Ο Φερέιρα εκτιμά ότι έχοντας έναν εγκεφαλικό παίκτη στην μεσαία γραμμή θα έχει την άνεση να τον χρησιμοποιεί με όποιον άλλο χαφ επιλέγει ή με δυάδα αν χρειαστεί να παίξει με τρία χαφ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.