Ενρίκε: «Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ, μου λείπει η ομάδα και ο κόσμος»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2020

Θα καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Μπεσίκτας ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο Πέδρο Ενρίκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι του λείπει η ομάδα και οι οπαδοί της και θα ήθελε να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ στον τελικό με την ΑΕΚ: «Είναι απίθανο. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας: «Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Η Μπεσίκτας είναι μια δυνατή ομάδα».

Για το δυνατό σημείο της Μπεσίκτας: «Ο Μπουράκ Γιλμάζ ήταν το πιο δυνατό της σημείο. Όμως αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα και αυτό είναι το αδύνατο σημείο της ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και εκείνο μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του».

Για το αν έχει επαφές με κάποιον από την ομάδα: «Μιλάω με τον Λέο Μάτος. Έχω πολύ καλή επικοινωνία. Σέβομαι τον Λέο Μάτος είναι ένας καλός παίκτης».

Για το αν του λείπει ο ΠΑΟΚ: «Μου λείπει ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχει συναντήσει στην καριέρα του».

Για το παιχνίδι: «Έχει ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά η Τούμπα θα είναι διαφορετική λόγω της απουσίας του κόσμου. Πάντα ο ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο είναι κάτι άλλο αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει».

Για το αν σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα: «Θα προσπαθήσω να έρθω. Είναι δύσκολο λόγω των υποχρεώσεων αλλά θα προσπαθήσω γιατί έχω πολύ καλούς φίλους».

Για Μενσά: «Είναι ένας καλός παίκτης. Έπαιξα μαζί του. Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ αλλά κατέληξε στην Μπεσίκτας. Θα παίξει καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Τέλος, πρόσθεσε: «Μου λείπουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αγαπούν πολύ την ομάδα. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι τα πρόσωπα της ομάδας. ΠΑΟΚάρα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.