Ενωση Συκεών: «Να καταργηθεί η Γ' κατηγορία»

Metrosport Team12 Απριλίου 2020

Η ΕΠΣΜ έδωσε την ευκαιρία στους συλλόγους να προτείνουν διάφορες λύσεις για την συνέχεια η μη των Πρωταθλημάτων και η Ενωση Συκεών προτείνει τα εξής: «Εμείς ως σύλλογος της Γ κατηγορίας, θα θέλαμε να δώσουμε κάποιες προτάσεις μόνο για την κατηγορία μας και να μην πούμε πράγματα που γνωρίζουν καλύτερα αυτή τη στιγμή παράγοντες και ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Έτσι λοιπόν προτείνουμε : Την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και την κατάργηση της Γ' κατηγορίας.

Την προσάρτηση των 39 ομάδων που συμμετείχαν φέτος στην Γ κατηγορία στη νέα Β.

Τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας της φετινής Β κατηγορίας.

Την αύξηση των ομίλων της νέας Β κατηγορίας από 6 σε 8.

Οι νέοι όμιλοι της Β κατηγορίας να έχουν από 13 μέχρι 15 συλλόγους. Σίγουρα κάποιες ομάδες δε θα κατέβουν άρα μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα καταρτισμός με τις υπόλοιπες ομάδες, με γεωγραφικά κριτήρια πάντα.

Θεωρούμε ότι θα γίνει αρκετά ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα με στόχο να μην βλέπουμε πλέον ομάδες που βαράνε κανόνι από πολύ νωρίς  ( καθώς θα ξεκαθαρίσει αν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη νέα Β κατηγορία η όχι ) αλλά και να αναδειχθούν αρκετά νέα παιδιά από τις ακαδημίες σε ένα ισχυρό πρωτάθλημα που θα εκλείψουν ποδοσφαιριστές με πολλά περιττά κιλά και νοοτροπία αλάνας αλλά και σύλλογοι που δεν θυμίζουν σε τίποτα κανονικές ομάδες.

Τέλος λόγω της εποχής και των δυσκολιών, ζητούμε οικονομικές ελαφρύνσεις , αν όχι για όλους τους συλλόγους που θα έπρεπε, τότε για τους χαμηλότερους, καθώς χάνεται το νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με τόσα μεγάλα έξοδα. Την ίδια πρόταση με κατάργηση της Γ κατηγορίας εξέφρασε και ο σύλλογος Βρασίδας Βρασνών»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.