Ενόχληση ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Δούμα: «Μπορεί να θέλει να πληρώσει εκείνος τα έργα!»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2021

Τη δική της θέση για τα όσα δήλωσε νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο Τάκης Δούμας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από διαρροή της δείχνει την ενόχλησή της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως μιλάει ως ιδιώτης πια αφενός και αφετέρου μιλάει για τον τίτλο του site που διάβασε ενδεχομένως την ανακοίνωση και όχι την επίσημη του Συλλόγου. Εν συνεχεία προσθέτουν ότι ο «κ. Δούμας μπορεί να θέλει να πληρώσει εκείνος τα έργα του περιβάλλοντα χώρου, μπορεί να θέλει να κάνει ό,τι νομίζει στις δημόσιες σχέσεις του, δεν θα ορίσει όμως εκείνος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ τι περιλάμβανε το ΠΔ που πήγε στο ΣΤΕ τι είναι σωστό και τι είναι λάθος». 

Επιπλέον προσθέτουν οι κύκλοι της ΠΑΕ, πως «επιλέγουμε διάφανη ενημέρωση για το γήπεδο και θα συνεχίσουμε.Από την δική μας πλευρά μέχρι να δούμε κάποια πράγματα να υλοποιούνται δεν θα κάνουμε κάποια δήλωση, ενώ ο κ. Δούμας μπορεί ως ιδιώτης να κάνει όσες θέλει και να πει ό,τι θέλει, αλλά να είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει καμία σχέση πια με το έργο και τις διαδικασίες του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.