Ενισχυμένη φέτος η Μποαβίστα

Γιώργος Μάντζιος19 Σεπτεμβρίου 2020

Εδώ είμαστε, για άλλη μια σεζόν στο Metrobet, μια σεζόν ιδιαίτερα απαιτητική, αφού ακολουθεί (κορωνοϊού επιτρέποντος) και το Euro το ερχόμενο καλοκαίρι. Η στήλη κάνει σήμερα το... ντεμπούτο της, αφού ξεκινούν και οι Πορτογάλοι με την πρεμιέρα τους, την ώρα που οι Ολλανδοί παίζουν την 2η αγωνιστική και οι Βέλγοι την 6η. Χωρίς ιδιαίτερους προλόγους και αφού σας ευχηθώ προκαταβολικά καλή στοιχηματική σεζόν, σας παραθέτω τις σκέψεις μου και τις επιλογές μου:

Στην Πορτογαλία βασική επιλογή είναι το combo G/G & over στο «Ντραγκάο» ανάμεσα σε Πόρτο και Μπράγκα, δύο ποιοτικές ομάδες με την παράδοση να δείχνει αρκετά γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η ομάδα του Κονσεϊσάο ενισχύθηκε με την απόκτηση του Ιρανού Ταρεμί στην επίθεση, ενώ και η Μπράγκα με τον ικανότατο Κάρλος Καρβαλιάλ πλέον στον πάγκο της, διατήρησε σε μεγάλο ποσοστό το ποιοτικό της ρόστερ, για να απειλήσει τους «δράκους». Επιλογή το G/G & over (2,15).

Δεύτερη επιλογή το 2DNB (1,97) της ενισχυμένης φέτος Μποαβίστα που την περιμένω πιο δυνατή από πέρυσι, κόντρα στη νεοφώτιστη Νασιονάλ Μαδέιρα που δίνεται – δικαίως – μέσα στα φαβορί για τον υποβιβασμό. Πιο έμπειροι οι φιλοξενούμενοι με την απόκτηση των Ραμί (στόπερ πρώην Μίλαν, Μαρσέιγ) και Χάβι Γκαρθία (μέσος πρώην Μπέτις, Ζενίτ, Σίτι) είναι πιο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα.

Στην Ολλανδία μου άρεσαν δύο επιλογές, το combo G/G & over στο Φέγενορντ – Τβέντε (1,90), με τους φιλοξενούμενους παραδοσιακά να σκοράρουν στο Ρότερνταμ, να έχουν εξαιρετική εικόνα στην πρεμιέρα τους απέναντι στην Φορτούνα. Η Φέγενορντ ούτως ή άλλως έχει ενισχυθεί επιθετικά και αναμένεται να φτιάξει πολλές ευκαιρίες, σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Αξία επίσης βρίσκω στα κόρνερ του Ντεν Χάαγκ – Γκρόνινγκεν, αφού στα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτου έδρας, έχουμε από 9 κόρνερ και πάνω. Επιλογή εδώ το over 9,5 κόρνερ (1,75).

Τέλος, στο Βέλγιο πιθανό το combo G/G & over στο Αντβέρπ – Έουπεν (2,15), με την Αντβέρπ να μετρά 6/7 εντός έδρας και την Έουπεν να σκοράρει εύκολα μακριά από την έδρα της, προερχόμενη μάλιστα από τη νίκη – ψυχολογίας απέναντι στην Γάνδη. Ο Λέκο ακόμη ψάχνεται στους γηπεδούχους που έχουν ποιότητα μπροστά αλλά κενά στα μετόπισθεν και η Έουπεν που παίζει ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο από την αρχή της σεζόν, θα βρει τις ευκαιρίες της.

Οι επιλογές μου:

ΤΡΙΑΔΑ COMBO

ΠΟΡΤΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ G/G & OVER (2,15)

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΤΒΕΝΤΕ G/G & OVER (1,90)

ΑΝΤΒΕΡΠ- ΕΟΥΠΕΝ G/G & OVER (2,15)

ΔΥΑΔΑ

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ 2DNB (1,97)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.