Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον Νουομπόντο, γράφουν στη Νιγηρία

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2022

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τον Ομπίνα Νουομπόντο, ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Γκεζτέπε, κάνουν λόγο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Νιγηρίας.

Πρόκειται για 25χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία, μετρώντας φέτος 23 συμμετοχές με τη φανέλα της Γκεζτέπε ως αμυντικός χαφ, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε 55 παιχνίδια με την ομάδα της Σμύρνης.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής με ύψος 1.85, βρίσκεται στο πικ της καριέρας του, ενώ πήρε μεταγραφή στη γειτονική χώρα αφού πρώτα είχε κάνει μία εντυπωσιακή πορεία στην Ουγγαρία με την Ουίπεστ, μετρώντας μάλιστα 15 γκολ και 22 ασίστ σε 114 παιχνίδια.

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως ο παίκτης ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με μία ομάδα που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για αυτό άλλωστε όπως αναφέρουν στην πατρίδα του απέρριψε πρόταση από ομάδα του MLS που του προσέφερε τριπλάσιες αποδοχές από ότι στην Τουρκική ομάδα, με τον παίκτη να εξετάζει τις περιπτώσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ως επόμενους σταθμούς για την καριέρα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.