Ενδιαφέρον Γαλατά για τον Σάσα, αλλά υπάρχει το ban!

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2020

Ρεπορτάζ: Γιώργος Στράντζαλης

Η εξαιρετική πορεία του Αρη στο φετινό Πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο οι εμφανίσεις που πραγματοποιούν κάποια από τα πρώτα… βιολιά της ομάδας, κάθε άλλο παρά απαρατήρητες περνούν (κυρίως) από ομάδες του εξωτερικού. Κι αυτό δεν είναι κάτι… θεωρητικό, αλλά έχει πρακτική υπόσταση καθώς οι κιτρινόμαυροι έχουν προτάσεις στα χέρια τους για την αγορά παικτών, όπως ο Φετφατζίδης και ο Ιντέγε.

Κάτι το οποίο σας αποκάλυψε χθες το metrosport.gr με τις «σειρήνες» εκατομμυρίων από τα Εμιράτα για τους δύο ποδοσφαιριστές. Στη λίστα των “ασημικών” του Αρη προστίθεται και ο Λούκας Σάσα, με τον Βραζιλιάνο να έχει δεχτεί κρούση από ομάδα της Τουρκίας και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για την Γαλατασαράι. Επί του θέματος οι κιτρινόμαυροι έχουν γνώση, όπως φυσικά και για την πρόταση των 3 εκατομμυρίων ευρώ από τα Εμιράτα για τον Φετφατζίδη. 

Το ερωτήματα που προκύπτει είναι το εξής: μπορεί ο Αρης αν θέλει να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για πώληση ποδοσφαιριστών του από τη στιγμή που υπάρχει το ban της FIFA; Η απάντηση είναι λίγο πολύ ξεκάθαρη. Το απαγορευτικό από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αφορά γενικώς τις μεταγραφές, ήτοι το “πάρε-δώσε”, καθώς είναι μπλοκαρισμένο το σύστημα TMS. Οπότε για την ώρα και με το τοπίο όσον αφορά στην υπόθεση με τη FIFA να παραμένει θολό, στον Αρη διατηρούν μία επιφυλακτική στάση. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.