Ενδεκάδα με άρωμα... Πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Αποστολή στην Κύπρο: Γ.Ζαΐρης – Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός

Το δεύτερο φιλικό επί κυπριακού εδάφους δίνει σήμερα (01/12) στις 18:30 στο Τσίρειο της Λεμεσού ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας την ΑΕΛ Λεμεσού. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε προαναγγείλει μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Ασντοντ την περασμένη Δευτέρα πως θα χρησιμοποιήσει διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε φιλικό και χωρίς να μείνουν στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια τους.

Όπως φάνηκε χθες το απόγευμα μέσα από την προπόνηση, ο τεχνικός του Δικεφάλου θα παρατάξει αύριο (και μένει να φανεί αν αυτή είναι από την αρχή του αγώνα) τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον ΡάφαΣοάρες στα αριστερά και τον Σάστρε στα δεξιά με τους Ινγκασον-Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας. Μπροστά τους θα είναι ο Σβαμπ με τον Αουγκούστο και τον Ελ Καντουρί σε ρόλο δεκαριού με τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης και τους Νάρεϊ-Κωνσταντέλια στα άκρα της. Η τετράδα αυτή μπροστά θα έχει ενδιαφέρον και την είδαμε σε ένα κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου την περασμένη Δευτέρα. Επίσης η συγκεκριμένη εβδομάδα δεν απέχει πολύ από αυτή που έκανε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς του πρώτου γύρου.

Η δεύτερη ενδεκάδα είχε τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Βιεϊρίνια στα δεξιά και τον Τσαούση στα αριστερά με τους Κάργα-Νάσμπεργκ στο κέντρο της άμυνας. Ο Κούρτιτς με τον Φιλίπε Σοάρες ήταν στα χαφ, ο Μουργκ πιο μπροστά τους ενώ ο Μπράντον που ήταν στην κορυφή της επίθεσης είχε αριστερά τον Μπίσεσβαρ και δεξιά τον Ρικάρντο.

Σε αυτές τις δοκιμές που έκανε χθες ο Ρουμάνος τεχνικός συμμετείχαν σε ρόλο μπαλαντέρ οι Σελιμάι-Κουαλιάτα. Θυμίζουμε πως τα εκδοτήρια του γηπέδου από σήμερα νωρίς το πρωί θα είναι ανοικτά για την πώληση εισιτηρίων και για τους φίλους του Δικεφάλου που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.