Ενας ακόμη τελικός για τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2021

Μια ακόμη αναμέτρηση για την αγωνιστική του επιβίωση δίνει ο «Γηραιός» με τον κόσμο στο πλευρό του.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε χθες, με μια προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό (17:00, ΕΡΤFLIX, Metropolis 95.5, Τσαρούχα-Κάρδαρης-Τσώνος) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας Oscar.

Στη διάθεση του Στέργιου Κουφού βρέθηκαν όλοι οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Γιάννη Αγραβάνη και Elston Turner Jr., οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού. Πριν την προπόνηση, έγινε ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video. 

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Αχαιούς, ο συνεργάτης του Στέργιου Κουφού, Σωτήρης Καραποστόλου, σημείωσε: "Ο Απόλλων Πάτρας είναι μια ομάδα, που παίζει με ένα ιδιαίτερο στυλ και με αρκετούς αιφνιδιασμούς. Έχει παίκτες, οι οποίοι είναι πολύ καλοί στο ανοικτό γήπεδο και στο transition, όπως οι Coleman, Thomas και Δίπλαρος.Επίσης, διαθέτει έναν αξιόλογο ψηλό, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αυτή την εποχή, τον Τσαλμπούρη. Παρά τα 2,18 μ., απειλεί από την περιφέρεια και θα είναι “κλειδί” για μας, αν καταφέρουμε να περιορίσουμε τη δράση του, καθώς και των Δίπλαρου και Coleman. 

Θα πρέπει να κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα τη συνεργασία Δίπλαρου-Τσαλμπούρη, και το ένας εναντίον ενός παιχνίδι, που έχει ο Coleman. Ακόμη, να προσέξουμε μέσα στο καλάθι τους Διαμαντάκο-Davis, αφού ο πρώτος είναι πάρα πολύ καλός στο επιθετικό ριμπάουντ και ο δεύτερος, δυνατός στο post-up.Είναι ένας αγώνας, που γίνεται στο γήπεδό μας και ελπίζουμε το Ιβανώφειο να είναι γεμάτο και να δώσει τη δύναμη και την ώθηση, που χρειάζεται για να κατακτήσουμε τη νίκη".

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι θα γίνει με τις αλλαγές των ξένων, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Δημήτρης Σταμάτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.