Ενα βήμα πιο κοντά στο σκουντέτο η Ιντερ, 1-0 την Κάλιαρι

Metrosport Team11 Απριλίου 2021

Η Ιντερ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A καθώς αυτή τη φορά επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι κι έτσι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για 14ο παιχνίδι πρωταθλήματος οι «νερατζούρι» παραμένουν αήττητοι, ενώ αυτή ήταν η 11η διαδοχική νίκη της.

Η  Ίντερ μπορεί να σπατάλησε ένα κάρο ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μετά από ωραία ασίστ του Χακίμι, ο Νταρμιάν νίκησε τον Βακάριο για το 1-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων κι έτσι η Ίντερ έφτασε στους 74 βαθμούς ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Κάλιαρι του Λυκογιάννη, παρέμεινε τρίτη από το τέλος με 22 βαθμούς.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Βριλ, Μπαστόνι, Νταρμιάν (84’ Ντ’ Αμπρόσιο), Ερικσεν (81’ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Σένσι (81’ Βεσίνο), Γιανγκ (70’ Χακίμι), Λουκάκου, Σάντσες (70’ Μαρτίνες)

Κάλιαρι: Βικάριο, Γκοντίν, Ρουγκάνι (85’ Σιμεόνε), Καρμπόνι, Νάντες, Ντάγκαν (72’ Ασαμόα), Ναϊνγκολάν, Μαρίν, Τζάπα, Νάντες, Παβολέτι, Πέντρο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.