Ενα «Κλεάνθης Βικελίδης»… καμίνι!

Γιώργος Στράντζαλης07 Αυγούστου 2022

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και το βράδυ της Πέμπτης θα κληθεί να παίξει για την ανατροπή. Σε παρόμοια θέση βρέθηκε και τον Αύγουστο του 2019, μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στο Μόλντε, ομοίως και πριν έναν χρόνο μετά την ήττα 2-0 στο Καζακστάν από την Αστάνα. 

Και στις δύο περιπτώσεις, στους αγώνες ρεβάνς που έγιναν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, οι Κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν τα σκορ των πρώτων αγώνων και άγγιξαν την ανατροπή, ασχέτως του ότι δεν την πέτυχαν σε ισάριθμες παρατάσεις με γκολ που δέχτηκαν στα τελευταία λεπτά. Και τις δύο φορές, όμως, η ορμή και η ώθηση που έδωσε στην ομάδα το κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης” ήταν βασικό συστατικό για να φτάσει στο σημείο να αγγίξει την πρόκριση. Κόντρα στην Μακάμπι οι Κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους και να πετύχουν ό,τι δεν πέτυχαν στις προηγούμενες δύο σε ευρωπαϊκούς αγώνες. 

Και σε αυτή τους την προσπάθεια ο κόσμος του Αρη θα σταθεί βασικός αρωγός καθώς το “Κλεάνθης Βικελίδης” αναμένεται να είναι κατάμεστο. Καμίνι. Με ενθουσιασμό και πάνω απ’ όλα πίστη για την ανατροπή. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ, σε συνδυασμό με την κακή αγωνιστική εικόνα που είχε η ομάδα, ο κόσμος του Αρη έχει πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και θα είναι δίπλα στην προσπάθειά τους. Με παλμό, φωνή και μια ατμόσφαιρα που θα θυμίζει… παλιό Χαριλάου. 

Αυτό δείχνουν και οι εκτιμήσεις βάσει διάθεσης των εισιτηρίων τα τελευταία 24ώρα. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας, ο κόσμος “εξαφανίζει” τα εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης και ετοιμάζεται να δώσει τη δική του μάχη από τις κερκίδες με σκοπό να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές την απαραίτητη ώθηση για να πετύχουν το απόλυτο come back. Το κόστος των εισιτηρίων είναι: 15 ευρώ ή 11,50 ευρώ για τους κατόχους διαρκείας στις Θύρες 1 και 3, 25 ευρώ και αντίστοιχα 18,50 στη Θύρα 2, 25 ευρώ ή 26,50 ευρώ στη Θύρα 9, 50 ευρώ ή 37,50 για τους κατόχους διαρκείας στην Θύρα 7 και 100 ευρώ στα VIP.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.