Εμπειρία και ετοιμότητα

Θανάσης Κυλώνης26 Αυγούστου 2020

Το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκαν με θριάμβους για Μπάγερν και Σεβίλλη αντίστοιχα, στοιχηματικά η ισοπαλία που κυνηγήσαμε στους δυο τελικούς των final-8 δεν μάς βγήκε, αλλά αμιγώς ποδοσφαιρικά παράπονο δεν μπορούμε να έχουμε, αφού χορτάσαμε μπάλα τις τελευταίες εβδομάδες. Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν 2019-2020 στα ευρωπαϊκά κύπελλα, το Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2020-21 έχει ήδη ξεκινήσει, με τον 2ο προκριματικό γύρο του θεσμού να ανοίγει χθες σε Τούμπα και Τίρανα. Θεωρητικά, οι ομάδες που έχουν ήδη επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους έχουν πλεονέκτημα έναντι των «ανενεργών» αντιπάλων τους και μ’ αυτό σαν μπούσουλα θα πορευθούμε. 

Κάτι που επηρεάζει και τις αποδόσεις των μπουκ, με τρανό παράδειγμα το διπλό της Βικτόρια Πλζεν στην Αλκμααρ, που άνοιξε στο 4.00+ και πλέον κινείται στο 3.50. Η δευτεραθλήτρια Τσεχίας μπήκε με νίκη στο νέο πρωτάθλημα το περασμένο Σ/Κ δίνοντας συνέχεια στο νικηφόρο της σερί στα φιλικά προετοιμασίας, το πρωτάθλημα Ολλανδίας ξεκινά 12 Σεπτέμβρη με την ΑΖ να προβληματίζει στα περισσότερα φιλικά που έδωσε μέχρι τώρα. Εχει λογική, λοιπόν, η κόντρα του άσου. Ασε που οι Ολλανδοί δεν αποκλείεται να κάνουν την δουλειά τους στην παράταση ή στα πέναλτι. Αντιθέτως, ο άσος της Λουντογκόρετς με τη Μίντιλαντ είναι ικανοποιητικός στο 2.40. Μια ομάδα που παίρνει ανελλιπώς το πρωταθλήτρια Βουλγαρίας την τελευταία 9ετία, που κάθε χρόνο παίζει σε ομίλους είτε του Τσάμπιονς είτε του Γιουρόπα Λιγκ και έχει παίξει ήδη 5 επίσημα ματς δείχνοντας καλή εικόνα στα 3 τελευταία νικηφόρα. 

Η Μίντιλαντ επίσημο αγώνα εδώ και έναν μήνα δεν έχει παίξει, το νέο πρωτάθλημα στη Δανία ξεκινά τον Σεπτέμβρη, η λογική λέει ότι υστερεί σε επίπεδο ετοιμότητας. Πιο έτοιμη και σαφώς πιο έμπειρη ευρωπαϊκά από την Τσέλιε είναι η Μόλντε, αφού το πρωτάθλημα στη Νορβηγία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη όλο το καλοκαίρι, με την περσινή πρωταθλήτρια να είναι στη 2η θέση μετά από 16 αγωνιστικές. Στη Σλοβενία η νέα σεζόν τώρα ξεκίνησε, με την Τσέλιε να χάνει 0-2 εντός έδρας στην πρεμιέρα, πληρώνοντας προφανώς την κούραση από το ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Ντάνταλκ για τον 1ο προκριματικό γύρο. Στο 2.00 το διπλό των Νορβηγών, παίζεται. Σε μικρότερες αποδόσεις, δίκαιο φαβορί το διπλό της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη στη Λιθουανία με τη Σούντουβα. Μπήκε στη νέα σεζόν με 4/4 νίκες και γκολ 8-0, ενώ η εμπειρία της στην Ευρώπη είναι σαφώς μεγαλύτερη. Το διπλό άνοιξε στο 2.00 και πλέον βρίσκεται στο 1.60!  

ΕΠΙΛΟΓΕΣ  

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ Χ2  

ΣΟΥΝΤΟΥΒΑ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 2  

ΤΣΕΛΙΕ – ΜΟΛΝΤΕ 2  

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.