Έμπαζε πίσω, πέρασε με χίλια ζόρια ο Ολυμπιακός από την Λαμία

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ολυμπιακός έμπαζε πίσω, αλλά κατάφερε να αποδράσει από την Λαμία (1-2) και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μαρτίνς προβλημάτισε ξανά με την απόδοσή της. 

Από την άλλη πλευρά, οι Φθιώτες άξιζαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς πέρα από το γκολ, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Καραμάνο. 

Στα του αγώνα, η πρώτη φάση ανήκε στη Λαμία μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από μπαλιά του Ρόμανιτς, ο Τιρόνε έπιασε την κεφαλιά και ο Βάτσλικ απέκρουσε σωτήρια.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Σισέ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά από τα δεξιά στο 12΄.

Και από το πουθενά ήρθε το 0-2 με τον Μπουχαλάκη στο 32΄.

Στο 45΄ το σουτ του Ρόμανιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τσέχος πορτιέρε των «ερυθρολεύκων».

Στο 58΄ η Λαμία άγγιξε το γκολ, όμως στάθηκε άτυχη, αφού η κεφαλιά του Καραμάνου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό απείλησε ξανά, αλλά το σουτ του Βύντρα πέρασε άουτ.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 72΄, με τον Καραμάνο να βρίσκει δίχτυα και να μειώνει σε 1-2.

Στο 79΄ η ομάδα του Γρηγορίου έχασε ασύλληπτη ευκαιρία με τον Βύντρα για να ισοφαρίσει σε 2-2.


Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Μαζουλούξης, Σκόνδρας (40' Βύντρα), Ορτέγκα Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης, Τιρόνε (65' Μανούσος), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (65' Ελευθεριάδης), Καραμάνος 

Ολυμπιακός: Βάτσλικ - Καρμπόβνικ (83' Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ - Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (84' Σουρλής)- Ονιεκούρου (76' Λόπες), Βαλμπουενά (62' Κούντε), Αγκιμπού Καμαρά (76' Βρουσάι)- Τικίνιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.