Παρί: Ο Εμπαπέ άφησε ανοιχτό «παράθυρο» αποχώρησης

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2021

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο γάλλος σούπερ σταρ, σε δηλώσεις του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο Εμπαπέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της Παρί επί της Μονπελιέ με 4-0, καθώς σκόραρε 2 γκολ, ενώ μοίρασε και μια ασίστ. Σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, ο γάλλος σούπερ σταρ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του στην Παρί, παρόλο που οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις αυτή την στιγμή. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε με τον σύλλογο κι εγώ το σκέφτομαι. Εάν ανανεώσω με την Παρί θα μείνω για πολλά χρόνια. Σύντομα θα πρέπει να λάβω μια απόφαση. Μιλήσαμε με τον σύλλογο για να βρούμε μια λύση. Οι οπαδοί, το κλαμπ, ήταν πάντα δίπλα μου σε όλα. Για αυτό, θα είμαι πάντα ευγνώμων στην ομάδα. Αλλά θέλω να σκεφτώ τι θέλω να κάνω τα επόμενα χρόνια και που θέλω να είμαι. Ναι, μια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί σύντομα, αλλά είμαι στη διαδικασία σκέψης. Εάν είχα την απάντηση σήμερα, θα έλεγα σήμερα τι θα κάνω. Δεν θέλω να υπογράψω συμβόλαιο και να πω ένα χρόνο αργότερα ότι θέλω να φύγω», ήταν η απάντηση του νεαρού επιθετικού σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του.

Πάντως, η ανανέωση του Κίλιαν Μπαπέ έχει κολλήσει τις τελευταίες εβδομάδες, με αποτέλεσμα ο γαλλικός σύλλογος να φοβάται για το μέλλον του 22χρονου στην ομάδα. Γι' αυτό και η Παρί ετοιμάζεται ακόμη και για το χειρότερο και φέρεται να κάνει σκέψεις ακόμη και για πώληση του Γάλλου επιθετικού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.