Εμφανίστηκε... συγκινημένος στην απολογία του ο Αναγνωστόπουλος

Metrosport Team11 Μαΐου 2022

«Δεν υπάρχει δικαιολογία», «δεν είναι αρκετή η λέξη συγνώμη», είπε κατά την έναρξη της απολογίας του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράους κατά την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Γι' αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου, ούτε προς τους άλλους γιατί αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη προς κανέναν, ούτε προς την Κάρολαϊν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου που έχασε ότι πιο πολύτιμο είχε γιατί δεν μπόρεσα να το προστατέψω. Στην Ρόξυ πόσες φορές να πω συγγνώμη; Σε ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου».

Χαρακτήρισε την Καρολάιν τον πιο σπάνιο άνθρωπο που έχει γνωρίσει στη ζωή του, πανέξυπνη, με την οποία μπορούσε να μιλήσει για τα πάντα παρά το ότι ήταν 16 ετών.

«Το τί συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρεια και με ειλικρίνεια. Δεν θα είναι είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει τιποτα... Μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».  

Συνέχισε την κατάθεσή του, περιγράφοντας το πως γνώρισε την Καρολάιν και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν λογω απόστασης, καθώς η σύζυγός του ήταν στην Αλόννησο κι εκείνος στην Αθήνα.

Περιέγραψε ότι η σχέση τους ξεκίνησε πλατωνικά. Το καλοκαίρι του ‘17 το πέρασαν στην Αλόννησο και κατόπιν ανέβηκε η Καρολάιν στην Αθήνα, που πέρασαν μαζί μια βδομάδα.

Πρόεδρος: Πιστεύατε ότι ήταν ο άνθρωπος σας ;

Αναγνωστόπουλος: Αυτό που μου έδωσε σαν άνθρωπος την αγάπη που μου έδωσε την ευτυχία που πήρα από τον πρώτο καιρό


Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.